PUBLICITAT

ANDORRA LA VELLA

El Consell General recorda les víctimes dels atemptats de París

La Casa de la Vall s’il·luminarà amb la bandera francesa

Per EL PERIÒDIC

Ofrenes davant de l’Ambaixada de França a Andorra per homenatjar les víctimes de París.
Ofrenes davant de l’Ambaixada de França a Andorra per homenatjar les víctimes de París. | TONY LARA
Per recordar les víctimes dels atemptats de París, el síndic general, Vicenç Mateu, pronunciarà aquest matí unes paraules abans que comenci la sessió de preguntes al Govern del Consell General prevista per a les nou. Mateu dirà unes paraules de solidaritat amb el poble francès i, a continuació, el Consell General farà un minut de silenci com a mostra de condol i de rebuig per la matança de divendres passat.

A més, a les sis de la tarda, la Sindicatura il·luminarà Casa de la Vall s’amb els colors de la bandera francesa per homenatjar les víctimes i per reafirmar el compromís d’Andorra amb la defensa de la llibertat i la democràcia.

Durant la sessió parlamentària d’avui el gabinet ministerial d’Antoni Martí haurà de respondre 22 preguntes presentades pels grups parlamentaris a l’oposició. Entre les qüestions plantejades n’hi haurà sobre el pressupost de l’Estat 2016, l’endeutament del Govern, les contractacions realitzades durant aquest any i les transferències comunals.

El cas BPA no hi faltarà i es preguntarà sobre la comissió especial i l’auditoria de PricewaterhouseCoopers. La salut també centrarà part de la sessió i la ministra Ferrer haurà d’explicar els canvis al centresociosanitari el Cedre, la contractació d’una assessora i la tramitació del Pla Nacional de Salut 2020.

La ubicació de l’Heliport Nacional d’Andorra, rebutjat pel veïnat de la Comella, les simulacions de les pensions de la Funció Pública, les disfuncions dels serveis oferts per Andorra Telecom, els entorns de protecció dels monuments i l’adjudicació de l’edifici The Cloud són altres temes que es debatran durant la llarga sessió d’aquest dijous.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT