PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

‘La loi du marché’ al cinema per fomentar la francofonia

La projecció és una de les activitats suggerida per l’Ambaixada

Per El Periòdic

Thierry, interpretat per Vincent Lindon.
Thierry, interpretat per Vincent Lindon. | El Periòdic
Dins l’agenda d’activitats que cada any i amb l’objectiu de fomentar la cultura francòfona al Principat prepara l’Ambaixada Francesa, hi ha prevista per al proper dijous, dia 19, la projecció de la pel·lícula La loi du marché, del director gal Stéphane Brizé. La projecció tindrà lloc als cinemes illa Carlemany a les 19 hores del vespre i podran assistir-hi tots aquelles persones majors de 12 anys.
 
El film, del gènere dramàtic i on actuen Vincent Lindon i Yves Ory, serà presentat per a que totes les generacions puguin gaudir de cinema en llengua francesa i per tal de donar embranzida a l’idioma entre els aficionats al cinema.
 
La loi du marché, una pel·lícula estrenada aquest mateix any, gira al voltant de la vida de Thierry, un home amb més de mig segle d’edat que passa més de dos anys i mig sense treballar. Després de 20 mesos en aquesta situació, però, la història canvia. Thierry, interpretat per Lindon, començarà en una nova feina que l’endinsarà en un nou maldecap, en aquesta ocasió moral. 
PUBLICITAT
PUBLICITAT