PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Martí qualifica de "barbàrie fanàtica d'intolerants" els atemptats de París

Diumenge a les 17 hores hi haurà una concentració de rebuig als atemptats a la Plaça Lídia Armengol

Per Arnau Colominas

| El Periódico de Catalunya
El cap de govern Antoni Martí, ha volgut mostrar aquest matí la seva "condemna enèrgica els atemptats de París", que ha qualificat de "barbàrie fanàtica d'intolerants" i que toca els valors de la república francesa.

Segons Martí, "tothom de bona fe en aquest moment s'ha de sentir parisenc". El cap de govern ha informat també que durant tota la nit ha mantingut contacte amb l'ambaixada andorrana de París, ja que hi ha diversos estudiants andorrans a la ciutat, així com altres residents.

També ha mantingut contacte amb l'ambaixadora francesa a Andorra Ginette de Matha i el representant del copríncep francès al país. Així mateix Martí ha destacat que la policia andorrana està ajudant en els controlsfronterers analitzant vehicle per vehicle la documentació i els seus ocupants. Cosa que està causant llargues cues a la frontera, però el mateix cap de govern demana "comprensió i confiança perquè en aquests moments és el que toca fer".

Concentració de rebuig.
Demà diumenge a partir de 5 de la tarda es farà una concentració de rebuig als atemptats de París a la plaça Lídia Armengol de la capital, situada entre el Consell General i el Govern, una ubicació que simbolitza "el compromís del país amb la democràcia" segons Martí. Així mateix, des de 12 del migdia d'avui, les banderes oficials de tot el país onegen a mig pal en senyal de dol.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT