PUBLICITAT

ESCALDES-ENGORDANY

La Mostra de productes aprofitarà l’ampli públic per promoure’s

La planta baixa d’illa Carlemany acollirà els vuit estands fins diumenge

Per EL PERIÒDIC

Un moment de la inauguració de la segona Mostra de productes agrícoles i artesans d’Andorra, ahir a la tarda a illa Carlemany.
Un moment de la inauguració de la segona Mostra de productes agrícoles i artesans d’Andorra, ahir a la tarda a illa Carlemany. | EL PERIÒDIC
La segona Mostra de productes agrícoles i artesans d’Andorra va començar ahir donant a conèixer la diversa paleta d’aliments i begudes que oferirà la iniciativa durant tot el cap de setmana. La planta baixa del centre comercial illa Carlemany, acollirà els estands i els vuit productors, que al llarg de la jornada vendran i promocionaran les seves elaboracions a tot el públic, nacional i estranger, que passa habitualment pel centre.

La ministra de Medi Ambient, Agricultura i Sostenibilitat, Sílvia Calvó, acompanyada del director d’Agricultura, Landry Riba, van ser els encarregats de donar el tret de sortida al certamen, i van celebrar el fet que molts productors que ja van participar en la primera mostra –celebrada el passat març– «hagin repetit».

Per la seva part, Calvó va posar de manifest que «els productors estan contents d’estar aquí i esperem que el resultat sigui positiu». En aquest sentit, va destacat que la tardor «és un bon moment per trobar molta varietat de productes», tot recordant que l’estacionalitat d’aquests tipus d’elaboracions fa que no sigui possible disposar-ne durant tot l’any. És per això que s’aprofitarà aquesta època per anar fent esdeveniments que permetin donar més visibilitat a aquests productes, segons ha informat l’ANA.

D’altra banda, la ministra va aprofitar per destacar que el fet que la mostra s’ubiqui en un lloc tant freqüentat pel públic, tant nacional com estranger, «és important», ja que dóna a conèixer que al Principat s’hi fan aquests productes, «i això ajuda a crear imatge de marca i de país».

Tanmateix, el responsable de Màrqueting d’illa Carlemany, Andreu Inverón, va assegurar que des del centre comercial «estem encantats de tenir als productors a aquí».

En aquest sentit, va coincidir amb la ministra en assegurar que aquestes dates són idònies per donar a conèixer totes les elaboracions proposades, ja que «alguns dels productors ens havien dit que al mes de març no havien pogut tenir tant gènere, perquè l’elaboració es fa en una altra època». En canvi, «fent-ho ara podem donar cabuda a més productes».

En la segona mostra si podran trobar productes com les cerveses Alpha i Boris; els ous i llegums de Can Sona; els plats cuinats del Rebost del Padrí; les melmelades i confitures de Casa Gendret; els licors de Ratassia de la Carmeta; la mel i els productes de l’hort de Casa Folch; i les salses i xarop d’avet de Nectum.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT