PUBLICITAT

ESCALDES-ENGORDANY

Cinemes illa projectarà una vintena de vegades el nou d’‘Star Wars’

L’esperat film s’estrena, a tot el món, el 18 de desembre

Per EL PERIÒDIC

Cartell d’‘Star Wars’.
Cartell d’‘Star Wars’. | EL PERIÒDIC
Cinemes illa Carlemany projectarà una vintena de vegades la pel·lícula 'Star Wars. El despertar de la força', el setè episodi de la saga. L’esperat film s’estrena, a tot el món, el 18 de desembre i el cinema andorrà se suma al fenomen. La primera projecció serà la mitjanit del dia 18, és a dir, tot just comenci aquell dia, a les 00.05 hores. El film es tornarà a projectar a les quatre i les set de la tarda, i a les deu de la nit. Les següents sessions seran diàries, almenys fins al 23 de desembre, també a les quatre i les set de la tarda, i a les deu de la nit.

La setena entrega de la saga Star Wars continua 30 anys després d’on es va quedar El retorn del Jedi, amb Luke Skywalker intentant restablir l’ordre a la galàxia mentre Leia i Han Solo treballen amb la Nova República contra les restes de l’Imperi. L’episodi setè, dirigit per J. J. Abrams, va ser confirmat l’octubre de 2012 quan The Walt Disney Company va comprar LucasFilms per 4.000 milions de dòlars.

El despertar de la força presenta inclou un trio de nous personatges i algunes cares conegudes. Entre els rostres amb què es retrobarà el públic hi ha els de Harrison Ford, Carrie Fisher i Mark Hamill, els tres actors que ja van interpretar Hans Solo, la princesa Leia i el jedi Luke Sywalker als episodis quart, cinquè i sisè de la saga que, de fet, són els primers que es van rodar: Una nova esperança (George Lucas, 1977), L’Imperi contraataca (Irvin Kershner, 1980) i El retorn del Jedi (Richard Marquand, 1983).

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT