PUBLICITAT

Andorra es queda només amb el dobles femení a l'ITF Júniors

  • Quatre derrotes ahir, per tancar avui la participació local amb Juncosa i Aguareles
R. MORA
ANDORRA LA VELLA

Periodic
García i Gelabert, durant el seu partit d'ahir contra la parella francesa Foto: TONY LARA

El torneig ITF Juniors que acull Andorra en les pistes del globus i dels Serradells, en les condicions irregulars habituals, només compta amb la parella de dobles femenina. Berta Juncosa i Anna Aguareles tindran avui la seva estrena en la competició del dobles femení. Ahir, en quatre partits amb representació andorrana, quatre derrotes que s’hi afegeixen a la d’Alberto García el dia anterior en individuals masculí.

Ahir van entrar en competició en categoria individual femenina tant Juncosa com Aguareles. Cap de les dues va tenir opcions de superar a les seves respectives rivals, degut a la gran diferència de nivell entre unes i altres. La primera d’elles en competir va ser Berta Juncosa, que va tenir de rival la francesa Oceane Dodin. La francesa, 676 al rànquing, es va desfer de l’andorrana amb un clar 6-1 i 6-2. Amb tot, més dura va ser la derrota d’Aguareles en el partit posterior. La jugadora del Principat va caure per un 6-2 i 6-0 contra la també francesa Rachel Girard, la qual és al número 580 del rànquing. Així, la representació femenina en individuals queda tancada per a Andorra.

En categoria masculina, i després de la derrota del dilluns d’Alberto García (6-1 i 6-1 contra l’irlandès Alan Gleeson), ahir al migdia va agafar el mateix camí l’altre representant masculí: Damien Gelabert. L’anglès J. Ward-Hibbert, amb la 442a posició en el rànquing internacional, va vèncer Gelabert per un 6-2 i 6-4. L’andorrà va tenir les seves opcions de fer mal a l’anglès en el segon set, però en cap moment va semblar que el jugador del Principat podia derrotar el seu rival.

La tarda per als representants andorrans va acabar amb el matx dels dobles. Gelabert i García van intentar fer front els francesos Vincent Castermans i Nicolás Lecoutre, però els locals aviat van veure que no podrien amb ell. Amb un 6-1 i 6-2 es va tancar un matx en què els andorrans van insistir en trobar solucions per superar Castermans i Lecoutre, tot i que sense opcions.

Avui l’ITF Juniors té una nova cita andorrana, el dobles femení contra l’austríaca Julia Grabher i la irlandesa Sinead Lohan, al voltant de les 18.00 al globus.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT