El Ranger's manté el ritme del Lusitans B

• El Pidasa B cedeix terreny mentre que l'Engordany segueix a prop
ESCALDES-ENGORDANY

Una acció de la passada jornada entre l'Engordany i l'Atlètic Escaldes. Foto: TONY LARA

La setena jornada a la Segona Divisió del futbol andorrà va deixar canvis en la classificació. El matx entre el Construccions Buigues Ranger’s i el Pidasa Santa Coloma B va acabar afavorint els primers, amb la qual cosa el Ranger’s aconsegueix mantenir el ritme del líder, el Construccions La Posa Lusitans B, que es va imposar per 0-4 a La Massana.

El líder Lusitans B no va tenir pietat del conjunt massanenc i el va derrotar 0-4 amb dues dianes de Nuno Barros i dues de Leonel Correia (una de penal). En el matx més interessant de la jornada, disputada el passat cap de setmana, el Ranger’s va tancar el duel amb el Pidasa B amb victòria, amb la qual cosa els referma a dalt de la classificació juntament amb els lusitans. El Ranger’s, que va vèncer per 2-1, es va avançar als quatre minuts de joc gràcies a Jonathan González, mentre que en la segona part Joan Carles Ruiz va empatar en el minut 58. Però, en el minut 71 va arribar el segon gol del Ranger’s gràcies a Jonathan Ruiz.

En els altres enfrontaments de la jornada, l’Extremenya va guanyar 1-0 el Penya Encarnada, el Jenlai va perdre 0-2 contra el Principat B, i l’Engordany va golejar 4-1 l’Atlètic Escaldes.