PUBLICITAT

GUATEMALA

Villaró exposa el patrimoni de la capital a Guatemala

Andorra la Vella serà Capital Iberoamericana de la Cultura 2016

Per EL PERIÒDIC

Albert Villaró durant la seva presentació a Ciudad de Guatemala.
Albert Villaró durant la seva presentació a Ciudad de Guatemala. | COMÚ D'ANDORRA LA VELLA
El director d’Arxius, Patrimoni i Recerca del Comú d’Andorra la Vella, Albert Villaró, i la directora de Cultura, Participació Ciutadana i Joventut, Patrícia Bafino, han representat Andorra la Vella, que serà Capital Iberoamericana de la Cultura 2016, al 30è Comitè Sectorial de Cultura de la Unió de Ciutats Capitals Iberoamericanes (UCCI), que la setmana passada es va celebrar a Ciudad de Guatemala. Les reunions al Comitè Sectorial de Cultura van servir per compartir experiències i models de gestió en matèria cultural i patrimonial.

Els representants de les ciutats capitals iberoamericanes van tractar sobre dos temes essencials: Les bones pràctiques que fan Cultura i La gestió cultural com a eina de desenvolupament Local. En total es van exposar nou ponències, entre les quals la de l’Arc Patrimonial de Santa Coloma, a càrrec de Villaró, que va mostrar imatges de l’església i del poble de Santa Coloma, de la Torre dels Russos, del Jaciment de la Roureda de la Margineda, i també del nucli de la Margineda, de la Balma i del pont romànic.

A la trobada a Ciudada de Guatemala, Capital Iberoamericana de la Cultura 2015, hi van assistir delegacions de les capitals de Panamà, Equador, Puerto Rico, Bolívia, El Salvador, Santo Domingo, Costa Rica, Xile, Portugal, Guatemala i Andorra.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT