PUBLICITAT

ARINSAL

Aigua d’Arinsal comercialitza menys del 15% de la seva producció

La previsió del gerent, Andreu Vilarrubla, és tenir beneficis «l’any que ve»

Per EL PERIÒDIC

El gerent de l'empresa Aigua d'Arinsal, Andreu Vilarrubla, mostra a l'arquebisbe d'Urgell i copríncep episcopal, Joan-Enric Vives, les instal·lacions de la planta embotelladora, dissabte passat.
El gerent de l'empresa Aigua d'Arinsal, Andreu Vilarrubla, mostra a l'arquebisbe d'Urgell i copríncep episcopal, Joan-Enric Vives, les instal·lacions de la planta embotelladora, dissabte passat. | ANA / M. B.
L’empresa Aigua d’Arinsal, amb gairebé dos anys de vida, comercialitza actualment entre un 10 i un 15% de la seva producció i espera arribar a acords amb grans cadenes d’alimentació per l’any vinent.

Així ho va reconèixer el gerent de l’empresa, Andreu Vilarrubla, davant l’arquebisbe d’Urgell i copríncep episcopal, Joan-Enric Vives, que es va traslladar a la planta embotelladora durant la Visita Pastoral d’enguany.

Vilarrubla va explicar que «aquest any hem arribat a un punt mort sense amortitzacions però al ritme que anem, l’any que ve tindrem beneficis». Així doncs, durant el 2015 està previst comercialitzar al voltant de dos milions d’ampolles. El proper 30 de novembre, l’empresa Aigua d’Arinsal complirà dos anys de funcionament i les perspectives de futur són positives, segons el gerent, que va afirmar que «estem obrint mercat, no som una aigua de primer preu però l’any que ve serà un negoci rendible».

Actualment la planta distribueix ampolles a Catalunya i les Illes Balears, a més d’Andorra, amb una plantilla de set persones, tot i que és possible que s’ampliï de cara al proper any.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT