PUBLICITAT

ESCALDES-ENGORDANY

Renúncies a càrrecs per anar a les llistes

Marsol deixa el Consell, Canturri els Comerciants del Centre Històric, Asensio el Sitca o Perea Som com Som

Per R.M.S.

Marc Pons i Contxita Marsol, a la presentació de les llistes de DA
Marc Pons i Contxita Marsol, a la presentació de les llistes de DA | Tony Lara
Les eleccions comunals tenen efectes col·laterals, perquè algunes de les persones que es presenten en les llistes dels diferents partits han decidit canviar de rumb precisament per això i deixar altres càrrecs que sustentaven fins a la data. 
El cas més conegut és el de Conxita Marsol, consellera del grup parlamentari de Demòcrates per Andorra al Consell General, que en presentar-se com a cap de llista del seu partit en la capital andorrana ara haurà de ser substituïda. El seu lloc l’hauria d’ocupar l’actual entrenador de l’FC Andorra, Justo Ruiz, que anava de suplent a les llistes demòcrates de les passades eleccions generals.
Però d’altres situacions similars seran les de Miquel Canturri, que concorre com a número tres pels Demòcrates a Andorra la Vella, i que deixa el càrrec de president de l’Associació de Comerciants del Centre Històric. Aquest càrrec, de moment, serà per a l’actual secretària, Anna Riberaygua, tot i que en breu es decidirà la persona definitiva.
També a la capital, d’altres electes que hauran de deixar les seves actuals funcions són les de Cristian Asensio, que fins ara era al capdavant del sindicat de treballadors comunals (Sitca), i que va de número cinc de les llistes del PS,+Independents, i també de Carles Perea, que era president de l’associació Som com Som i que ahir va anunciar la seva renúncia en anar de número 4 en la llista de la capital de Sentit Comú+Independents. Serà substituït per l’actual vicepresidenta, Gisela Llobet. Així mateix, Maribel Lafoz, comissària de policia, és en les llistes dels Liberals d’Encamp com a número 2, i si fos elegida consellera al comú hauria de deixar el càrrec.
PUBLICITAT
PUBLICITAT