PUBLICITAT

Petició de quatre anys de presó per vendre cocaïna

  • La Policia va trobar 32 embolcalls amagats al lavabo de la casa del processat
CLARA GARNICA
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Els passadissos de la Batllia Foto: TONY LARA

El Tribunal de Corts va jutjar ahir a un home acusat de posseir, consumir i vendre cocaïna. Els fets es van desencadenar arran d’un control dels agents de la Policia al Pas, la matinada del 24 de desembre de l’any passat.

Durant el control, els agents van trobar 1,12 grams de cocaïna dividits en dos embolcalls, així com 850 euros en efectiu. Posteriorment els agents van fer un escorcoll al domicili de l’acusat, on hi van trobar una bàscula de precisió, cocaïna en un plat amagat sota el seu llit i dos embolcalls buits. En un segon escorcoll, el dia posterior, els gossos ensinistrats van fixar-se en el bidet del lavabo. Allà, i amagat entre les canonades d’aigua, els agents hi van trobar 32 embolcalls de cocaïna, que tenien un pes total de 18 grams.

Com a conseqüència dels fets, el Ministeri Fiscal va sol·licitar ahir una pena de quatre anys de presó, part condicional, una multa de 5.000 euros i l’expulsió definitiva del país. A més, la fiscalia va sol·licitar la mateixa pena pel seu company de pis, un jove que, igual que el processat, no tenia permís de treball. Tot i que no va comparèixer a la vista, aquest segon inculpat havia negat a la Policia tenir cap tipus de relació amb l’acusat i desconèixer que la droga estava al lavabo. El seu advocat va demanar la lliure absolució i el retorn dels diners que li van confiscar (555 €). Per la seva part, la defensa de l’acusat principal va fer servir el mateix sistema i va assegurar que els 18 grams confiscats eren del company de pis. Va demanar la lliure absolució o una pena màxima d’un any.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT