PUBLICITAT

ESCALDES-ENGORDANY

Topada entre un camió i un turisme, i un atropellament

Un conductor envesteix un home de 82 anys en un pas de vianants

Per EL PERIÒDIC

Un vehicle policial.
Un vehicle policial. | EL PERIÒDIC
Quatre persones van resultar ahir ferides lleument en dos accidents de trànsit: tres van ser en una topada entre un camió i un turisme, i un vianant en un atropellament.

El sinistre entre el vehicle pesant i l’automòbil va tenir lloc a Auvinyà, concretament, a la cruïlla del Residencial d’Auvinyà, a Sant Julià de Lòria. La Policia va rebre l’avís cap a les 16.47 hores. A l’encreuament es va produir una col·lisió entre un vehicle camió Man i un Renault Clio, tots dos de plaques andorranes. El conductor del camió i els dos ocupants del turisme, espanyol i portuguesos residents de 42, 38 i 49 anys respectivament, van resultar ferits en l’incident.

Només uns minuts abans de la topada d’Auvinyà, la Policia va rebre l’avís d’un atropellament ocorregut a la cruïlla entre la plaça Guillemó i el carrer Doctor Nequi, a Andorra la Vella. Un home de 82 anys, de nacionalitat andorrana, va ser atropellat mentre creuava un pas de vianants pel conductor d’un turisme Mercedes, de matrícula andorrana. L’home va resultar ferit en l’incident.

D’altra banda, continua la investigació sobre les causes de l’accident mortal de la passatgera d’un bugui que va ocórrer dissabte a Arinsal.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT