PUBLICITAT

ESCALDES-ENGORDANY

El projecte a Sud Ràdio pot perjudicar el film ‘Danger’

Imminent Produccions anuncia el rodatge d’una nova pel·lícula a Andorra

Per E. J. M.

Un fotograma de la pel·lícula ‘Danger’, que es rodarà a Sud Ràdio.
Un fotograma de la pel·lícula ‘Danger’, que es rodarà a Sud Ràdio. | IMMINENT PRODUCCIONS
Imminent Produccions (Nick) no para. En cartera té molts projectes ambiciosos però un d’ells pot trontollar a causa de l’anunci del Govern de convertir les instal·lacions de Sud Ràdio en una residència d’alt rendiment. La ministra d’Esports, Olga Gelabert, ho va anunciar durant l’últim Consell General i la productora no sap com afectarà el rodatge de Danger.

La productora de José Pozo va anunciar ahir el tercer ajornament de l’inici de la filmació per diversos motius: «Bàsicament es redueix al tancament del finançament i dels acords de coproducció i distribució internacional. No podem arriscar-nos a rodar sense tenir ben lligat això». L’inici del rodatge està previst per a l’abril o maig del 2016, tot i que ja s’ha gravat un teaser de Danger a les instal·lacions.

Amb tot, Imminent Produccions està a l’espera de saber si el concurs per a la residència d’alt rendiment a Sud Ràdio afectarà el plantejament del rodatge. «Si les obres s’inicien a l’estiu no hi ha problema, però si és abans ens hauríem de replantejar rodar a l’estació».

Per a Danger ja hi ha confirmats els actors Tom Medcalf, Elisabet Terri i Alex Guilford, i es negocia la incorporació de dos noms mediàtics.

D’altra banda, la productora ha anunciat que està tancant l’acord amb «una directora de prestigi internacional» per al rodatge de The girl from Mars, «el nostre projecte més ambiciós». El guió ha rebut diversos premis internacionals i la pel·lícula es començarà a filmar el 2017.

Imminent Produccions també té al calaix dos projectes per al 2016: «una minisèrie per a televisió en coproducció amb les productores espanyoles Chester Media i Gold Tower per a una cadena de televisió espanyola i un nou llargmetratge que es rodarà durant 10 dies, íntegrament al país».

Quant a Nick, el primer film de la productora rodat íntegrament a Andorra, continuarà el seu periple per festivals internacionals fins a l’estiu de l’any que ve. Nick ha estat inscrit a una vuitantena d’esdeveniments cinèfils, entre els quals Sundance.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT