PUBLICITAT

SANT JOAN DE L'ERM

La 2a Copa Gos Àrtic aplega una vuitantena de corredors

La prova, de poc més de 4 quilòmetres, dobla els seus participants

Per EL PERIÒDIC

Un moment de la Copa Gos Àrtic que es va disputar ahir
Un moment de la Copa Gos Àrtic que es va disputar ahir | Gos Àrtic
El Parc Natural de l’Alt Pirineu, a Sant Joan de l’Erm, va acollir aquest cap de setmana la segona mostra de la Copa Gos Àrtic. La primera carrera de la temporada, puntuable també per a la Lliga Catalana de Múixing i Canicròs, es va disputar a dues mànigues, la de dissabte nocturna i la d’ahir diumenge matinal. Una vuitantena de participants van prendre la sortida, gairebé doblant el nombre de corredors de la temporada passada. El bon temps i les temperatures baixes van permetre assegurar una estrena de luxe del present curs. 
Els corredors van haver de superar un exigent traçat de poc més de quatre quilòmetres i mig però amb un considerable desnivell, i alguns van acusar que es troben en la recta inicial de la temporada i que encara han d’ultimar tant el seu estat de forma com el dels seus gossos. Tot i això es van marcar uns cronos prou ràpids, amb Víctor Carrasco anotant-se el millor temps scratch. L’alta participació va fer que s’obrissin moltes de les categories que contempla el reglament de la Lliga Catalana de Múixing i Canicròs, que es disputa sota l’empara de la FCEH. 
Així, pel que fa a karts amb sis gossos, el triomf va ser per a Òscar Lapeña, mentre que Eloi Contreras va ser el més ràpid en la categoria de kart amb quatre gossos nòrdics. Entre els corredors de la categoria de bikejoring –bicicleta–, el millor temps masculí se’l va anotar Victor Carrasco, mentre que en la categoria femenina va ser Natàlia Camps.
PUBLICITAT
PUBLICITAT