PUBLICITAT

ORDINO

19 establiments i aforament limitat a 300 persones

El format del certamen, amb música inclosa, es manté igual que l’edició anterior

Per EL PERIÒDIC

Bartumeu Gabriel
Bartumeu Gabriel | ANA/M.G.
La 24a Mostra Gastronòmica d’Andorra, que tindrà lloc el diumenge 15 de novembre a l’Andorra Congrés Centre d’Ordino, comptarà amb la presència de 19 establiments del Principat, dos més que en l’edició passada. El format del certamen es manté igual que l’edició anterior, que ja va comptar amb novetats com la música en viu durant la jornada. L’aforament, a més, s’ha limitat a 300 comensals, igual que l’any passat, per poder oferir un millor servei.
El conseller de Turisme, Bartumeu Gabriel, va indicar que la Mostra és una oportunitat per presentar les novetats, ja que és un «aparador per als restauradors i establiments tant per a la gent del país com pels turistes». Els més curiosos podran degustar plats com el crep de peus de porc i ceps, la cua de bou amb mango o la crema de carxofa amb bolets i trufa. 
Per tal d’oferir un bon servei, es limita la venda a 300 tiquets, «així els restauradors poden mostrar i explicar millor els seus plats», va afegir Bartumeu. Tal com ja es va establir l’any passat, es manté el canvi de dates del certamen, traslladant-lo al mes de novembre per tal de no coincidir amb cap altre esdeveniment gastronòmic del país. 
Les entrades es poden comprar a partir d’aquest dilluns a l’Oficina de Turisme d’Ordino i el preu dels tiquets anticipats serà de 32 euros o bé 38 euros el mateix dia. El preu de l’entrada dels infants, d’entre 4 i 12 anys, serà de 20 euros. El certamen comptarà amb la presència de 34 alumnes i professors de la formació d’hoteleria que imparteix el Lycée Comptes de Foix, que s’encarregaran d’oferir servei a tots els assistents.
PUBLICITAT
PUBLICITAT