PUBLICITAT

ESCALDES-ENGORDANY

1.700 estudiants assistiran a la 4a Setmana de cinema espiritual

Alumnes d’Encamp i de la Massana inauguren el cicle

Per EL PERIÒDIC

Una escena de la pel·lícula ‘La història de Marie Heurtin’.
Una escena de la pel·lícula ‘La història de Marie Heurtin’. | EL PERIÒDIC
Uns 200 alumnes de 5è i 6è de primària de l’Escola Andorrana d’Encamp i de La Massana van inaugurar ahir la 4a Setmana de cinema espiritual d’Andorra amb la projecció, als cinemes Illa, de la pel·lícula Una aventura extraordinaria. Després del visionat, els escolars treballaran a classe els valors de la solidaritat, l’ecologia, i el compromís.

La delegació d’ensenyament del Bisbat d’Urgell organitza l’activitat, orientada a infants i joves de tots els sistemes educatius d’Andorra i d’altres centres d’ensenyament de la diòcesi (Menàrguens, Montgai, les Avellanes, Oliana i la Seu d’Urgell). En total, durant la setmana hi participaran uns 1.700 estudiants. L’activitat va dirigida a 5è i 6è curs de primera ensenyança o primària i als alumnes de secundària i batxillerat, no només als inscrits a l’assignatura de religió. Totes les projeccions tenen lloc en horari escolar matinal als cinemes Illa.

L’organització ha escollit quatre pel·lícules per debatre diferents temes sota el lema El sisè sentit. Els films que es projectaran durant la setmana, adaptada a l’edat de l’alumnat, són Una aventura extraordinaria (La vida de Pi), Trash, ladrones de esperanza , sobre uns nens de les faveles de Rio de Janeiro, i Incondicional, que tracta d’un assassinat irracional.

A més, també s’ha programat una sessió gratuïta per al públic adult, que tindrà lloc dijous a les 20.30 hores. La pel·lícula que es projectarà és La història de Marie Heurtin, un film que narra el cas real d’una nena sorda i muda que és acollida en una congregació religiosa.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT