PUBLICITAT

ESCALDES-ENGORDANY

Accident mortal de la passatgera d’un bugui

Una dona de 34 anys va morir dissabte a les pistes d’Arinsal

Per EL PERIÒDIC

Agents de la Policia realitzen un control.
Agents de la Policia realitzen un control. | TONY LARA
Una dona de 34 anys va morir dissabte a les pistes d’Arinsal en patir un accident amb el bugui on circulava de passatgera. El conductor, de 39 anys, va resultar ferit greument i va haver de ser traslladat a l’Hospital Nostra Senyora de Meritxell amb fractures a les extremitats superiors. El vehicle era propietat de la víctima però ella no el conduïa en el moment de l’accident.

El sinistre mortal va tenir lloc dissabte al migdia entre la zona de Marrades i la de Capa, a Arinsal. La dona, resident de nacionalitat holandesa, circulava d’acompanyant al vehicle de quatre rodes quan, segons causes que s’investiguen, el bugui va sortir de la via i, després d’efectuar diverses voltes de campana, es va estimbar. La pista per on circulaven era de difícil accés. La dona va morir a l’acte i l’home, també de nacionalitat holandesa però no resident, va ser traslladat d’emergència a l’Hospital, on encara continua ingressat.

D’altra banda, divendres al vespre un noi de 18 anys, de nacionalitat andorrana, va patir un accident mentre conduïa un quad. El sinistre va tenir lloc a la carretera general 1, a Sant Julià de Lòria. En l’accident només hi va estar implicat el vehicle del conductor, un quadricicle Polaris Scrambler, amb matrícula andorrana. El jove va resultar ferit lleument.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT