PUBLICITAT

ESCALDES-ENGORDANY

Els Bombers es multipliquen per l’alcohol durant la nit de Halloween

Es realitzen fins a 11 sortides per atendre casos, el doble que en una jornada normal

Per EL PERIÒDIC

Un moment de la festa Halloween Tuning a Encamp, aquest dissabte.
Un moment de la festa Halloween Tuning a Encamp, aquest dissabte. | ANA / J. D.
Les celebracions del Halloween i la nit de Tot Sants van estar acompanyades de més sortides de l’habitual per part del cos de Bombers. Els excessos durant la celebració va obligar esl efectius a realitzar fins a 11 sortides per atendre joves que havien abusat de l’alcohol i que, per aquesta causa, es van veure involucrats en baralles i van patir algunes ferides. Aquestes 11 actuacions, el doble que en una nit normal, van acabar amb el trasllat a l’hospital de totes les persones ateses, tot i que van ser donades d’alta la mateixa matinada de diumenge.

La dada que crida més l’atenció és que més de la meitat de les sortides, concretament sis, es van realitzar a Encamp, on es va celebrar una trobada de vehicles tunejats. Desenes de vehicles personalitzats es van reunir dissabte al Prat Gran d’Encamp per celebrar el Halloween a la seva manera. Organitzada pel club D.R. Junior, la trobada de vehicles tuning va servir perquè els seus propietaris exhibissin adaptacions molt creatives amb l’estètica de la festa anglosaxona dedicada als morts, segons informa l’ANA.

De fet, el nom de Halloween és una adaptació de l’anglès antic que es pot traduir com la vigília de Tots Sants. No obstant això, en aquesta ocasió, bruixes, carabasses, dimonis i altres personatges o elements de la festa, han deixat pas als neons i la música electrònica. Els cotxes es van exposar a l’aparcament de la Palanqueta fins ahir al vespre.

La Comissió de Festes d’Encamp es va sumar a la celebració de Halloween amb una festa de terror a la sala de festes del Complex Esportiu i Sociocultural, amb la presència de participants del programa televisiu Mujeres, hombres y viceversa.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT