PUBLICITAT

Andorra La Vella

Benestar es trasllada a l’edifici Clara Rabassa

El Departament millorarà en funcionament intern i atenció al públic

Per EL PERIÒDIC

L’edifici de Clara Rabassa a Andorra la Vella.
L’edifici de Clara Rabassa a Andorra la Vella. | ANA / G.LL.T.
La tercera planta de l’edifici Clara Rabassa, a Andorra la Vella, es condicionarà per poder acollir les dependències del Departament de Benestar. Així, aquest dimecres el Consell de Ministres va aprovar la licitació dels treballs de condicionament d’aquestes instal·lacions, que preveuen un termini d’execució de 14 setmanes.
 
Actualment la tercera planta de l’edifici es troba en desús i el Departament de Benestar ja ha formalitzat el contracte d’arrendament per poder-s’hi instal·lar. Per aquest motiu la licitació de les obres s’ha fet amb modalitat urgent, atesa la necessitat del Ministeri de Salut, Afers Socials i Ocupació de disposar de l’espai el més aviat possible.
 
L’espai que es reformarà consta d’uns 750 metres i es destinarà al funcionament intern i l’atenció al públic. També s’adaptaran les parets divisòries a les noves necessitats, es repararà el paviment i el sostre, s’instal·larà un sistema de climatització i ventilació, així com tot el cablejat informàtic necessari. 
 
Tanmateix, el Govern ha informat que s’han adjudicat les obres d’embelliment i protecció d’un mur a la CG2 a la zona de la Bartra a l’empresa TP Construccions Purroy, SL per un import de 22.580,18 euros i amb un termini d’execució de 3 setmanes. 
 
A més, es preveu introduir al portal d’internet d’informació geogràfica IDE Andorra millores d’aspecte i funcionalitats per tal d’adaptar-lo a les necessitats dels usuaris, i amb aquesta intenció s’ha aprovat la licitació dels treballs mitjançant un concurs de contractació urgent. 
PUBLICITAT
PUBLICITAT