PUBLICITAT

Ribeiro té al davant una bona oportunitat per créixer al Mundial

  • L'andorrana i el seleccionador, Federico Fusaro, a Belgrado per entrar en acció dijous
R. MORA
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Ribeiro, abans d'una competició de la present temporada Foto: EL PERIÒDIC

El Beogradska Arena de Belgrad acull aquesta setmana la 20a edició del Mundial de karate sènior, amb la presència de Tània Ribeiro. La lluitadora del Fudo-Shin d’Escaldes va iniciar ahir el seu viatge cap a terres sèrbies amb el seleccionador nacional, Federico Fusaro. La karateca, que competirà en la categoria de -55kg,debutarà el pròxim dijous, tot i que no coneixerà la seva rival fins avui al vespre. El seu objectiu és arribar el més lluny possible, tenint en compte que en el passat Europeu del mes de maig, ja va poder superar una ronda. És la seva oportunitat per créixer en el Mundial.

El currículum de Ribeiro aquesta temporada és per il·lusionar-se. Al febrer va aconseguir la medalla de plata al Campionat de Madrid i es va proclamar de nou campiona d’Andorra. A l’abril, va ser 5a a l’Open d’Itàlia de la Golden League, disputat a Milà, mentre que al maig va ser l’Europeu d’Atenes on va superar l’hongaresa Beatrix Toth. Al juny, va ser bronze a l’Open Internacional d’Escaldes-Engordany, i or a l’Open Internacional de la Federació Espanyola de Karate, disputat a Múrcia. Ja al mes de juliol, va ser 7a al Campionat del Món Universitari a Pogdorica (Montenegre), mentre que el seu últim resultat va ser el bronze que es va penjar en el passat Open Internacional de Pilsen (República Txeca), disputat aquest mes d’octubre.

descansa al trofeu tardor de madrid/ Ribeiro ha estat a Astúries per perfilar la seva preparació per al Mundial, però s’ha reservat i no va competir al Trofeu de Tardor de Madrid, a Leganés. A més, amb una petita molèstia a la cama esquerre, els tècnics van preferir no forçar-la. A Madrid, per altra part, el Fudo-Shin va tenir quatre representants, entre els quals van destacar amb sengles ors, Sergi Herver (kumite júnior de -68kg), i Thais Martínez (kumite júnior de -59kg).



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT