PUBLICITAT

SANT JOAN DE L'ERM

Sant Joan de l’Erm obre les curses de la Copa Gos Àrtic

L’estació de l’Alt Urgell acull la primera carrera de la competició

Per EL PERIÒDIC

Un participant a la prova de Sant Joan de l’Erm, l’any passat
Un participant a la prova de Sant Joan de l’Erm, l’any passat | Gos Àrtic
Sant Joan de l’Erm, al Parc Natural de l’Alt Pirineu (Alt Urgell), és l’escenari de la primera cursa de la 2a Copa Gos Àrtic, que tindrà la seva estrena a Sant Joan de l’Erm, al Parc Natural de l’Alt Pirineu. La primera carrera de la temporada, puntuable per a la Lliga Catalana de Múixing i Canicròs, es disputarà a dues mànigues. La primera, dissabte, serà nocturna i començarà a les 17.30 hores. La segona, diumenge, serà matinal, i es desenvoluparà a partir de les 09.30 hores.
L’èxit de la primera edició de la Copa Gos Àrtic consolida un projecte que busca promocionar l’esport amb gossos. Un èxit que ve ratificat per l’alta inscripció registrada per a aquesta primera carrera i que arriba a la vuitantena de participants, fet que suposa un increment del 40% respecte la prova de l’any passat.
El Calendari de la 2a Copa Gos Àrtic tornarà a ser mixt terra-neu. La prova de Sant Joan de l’Erm, sobre terra, suposa l’estrena d’una temporada que s’acabarà el mes de març a La Pobla de Cérvoles. Els participants abans passaran per Port Ainé, per organitzar el Campionat de Catalunya de Múixing, per Vallgorguina, on es disputarà una prova de la Copa d’Espanya de Múixing, i pel Pla de Beret, on se celebraran els Campionats d’Espanya de Múxing Neu en les modalitats d’sprint i de mitja distància. 
El club Gos Àrtic col·labora en l’organització del Campionat d’Espanya de Múixing sobre Terra a Covarrubias (Burgos).
PUBLICITAT
PUBLICITAT