PUBLICITAT

ESCALDES-ENGORDANY

Castanyades, Halloween i contacontes per a Tots Sants

A Escaldes-Engordany, l’Associació dels Amics del Pont del Escalls celebrarà la castanyada dissabte a la plaça dels Dos Valires.

Per EL PERIÒDIC

Uns joves disfressats de zombie
Uns joves disfressats de zombie | Àlex Lara
El MW Museu de l’Electricitat acollirà dissabte, a les onze del matí, una sessió de contes de terror i una demostració d’experiments científics organitzats per Pensa en ciència. La jornada finalitzarà amb un taller per fabricar circuits elèctrics amb una bombeta per il·luminar les carbasses de Halloween. 
A Escaldes-Engordany, l’Associació dels Amics del Pont del Escalls celebrarà la castanyada dissabte a la plaça dels Dos Valires. L’Esbart Santa Anna oferirà una actuació també dissabte, a les deu de la nit a la sala Prat del Roure. 
Canillo celebrarà diumenge la castanyada a partir de les cinc de la tarda a la plaça Montaup, on es distribuiran 120 quilograms de castanyes torrades i moscatell, a un euro la bossa. Tota la recaptació es destinarà a Téléthon.
A Encamp, dissabte, a partir de les set de la tarda, se celebrarà la castanyada popular a la plaça de Sant Miquel i la plaça de l’església al Pas de la Casa. En total, es repartiran 640 km de castanyes i gots de moscatell.
A Ordino, la castanyada serà dissabte a les 21.30 a la plaça Major, on es repartiran 100 kg de castanyes i moscatell. A la tarda, els padrins berenaran a la Casa Pairal.
Finalment, a Sant Julià de Lòria, hi ha contacontes per a infants de 3 a 10 anys: avui, Contes de cargols, i demà, Contes de la capsa, amb Sandra Rossi. A les cinc de la tarda a la Biblioteca Comunal Universitària.
PUBLICITAT
PUBLICITAT