PUBLICITAT

Andorra la Vella

La cursa de la Fira beneficia amb 2.100 € a Unicef i a Hi arribarem

Els diners corresponen al 50% de la col·lecta sorgida de la trobada

Per El Periòdic

Un any més les associacions sense ànim de lucre i orientades a l’ajuda humanitària van veure’s beneficiades per la participació ciutadana a la cursa de la fira. La segona trobada esportiva d’aquest caliu organitzada amb motiu de la celebració de la 37a Fira d’Andorra la Vella va tancar-se amb uns beneficis de 4.200 euros provinents de les inscripcions, el 50% dels quals va distribuir-se en parts iguals entre el Comitè Nacional d’Andorra de l’Unicef i l’associació Hi arribarem, tal com va informar el comú de la parròquia a través d’un comunicat de premsa.
 
Dos xecs vàlids per una quantitat de 1.050 euros van ser entregats als representants de sengles agrupacions un cop fets els recomptes i abans es donés per tancat el cap de setmana firaire, el passat diumenge.
 
La Cursa no va ser el sol acte amb què l’esport va fer acte de presència a la Fira. A banda de la competició, que aplegava als carrers que voregen el Parc Central més 320 persones que corrien en pro de la solidaritat, les set administracions comunals van compartir estand a la fira per promocionar els diferents centres esportius comunals repartits arreu del Principat.
 
Aquesta és la tercera edició en què els departaments d’esports comunals van ser presents de forma conjunta per atendre les peticions d’informació dels visitants. Segons el Comú d’Andorra la Vella, es va superar de llarg el número de visites registrades respecte de les dues edicions anteriors. Per un altre costat, 184 persones van inscriure’s al Centre Esportiu dels Serradells, aprofitant els descomptes especials que s’hi oferia.
PUBLICITAT
PUBLICITAT