PUBLICITAT

Els comerciants massanencs preparen el Halloween

L’activitat que més atrau la canalla és el maquillatge terrorífic i de difunts

Un grup de joves caracteritzats de zombis.
Un grup de joves caracteritzats de zombis. | ÀLEX LARA
L’Associació de comerciants i empresaris de la Massana (Acelma) prepara les activitats de Tots Sants. Dissabte que ve s’organitzarà una sessió de maquillatge terrorífic, a partir de les quatre de la tarda a la sala la Closeta. «Tot i que Halloween no és un festa tradicional nostra, a nivell comercial realment funciona perquè atrau moltíssim la canalla», ha explicat Adèlia Brandao, presidenta d’Acelma.

L’any passat es va organitzar el taller amb molt d’èxit, amb més d’una seixantena de participants, i enguany s’ha decidit ampliar l’equip de maquilladores per fer front a la demanda. «El que més demanen els nens són maquillatges impactants, com ferides obertes, monstres, morts vivents...Aquest any hem volgut incorporar maquillatge de difunts i, per això, hem estat veient diferents propostes provinents de l’antiga tradició mexicana», ha puntualitzat Brandao.

Acelma també organitza la gimcana de Halloween, que serà un joc de pistes en què la canalla haurà de superar divertides proves en 14 comerços de la parròquia.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT