PUBLICITAT

ANDORRA LA VELLA

El preu del giga excedit passa d’un euro a 0,20 €

Andorra Telecom augmenta la capacitat dels paquets en 50 GB

Per EL PERIÒDIC

L’estand d’Andorra Telecom, ahir a la Fira d’Andorra la Vella.
L’estand d’Andorra Telecom, ahir a la Fira d’Andorra la Vella. | TONY LARA
El servei d’internet de la nova oferta Òptima d’Andorra Telecom augmenta en 50 GB la capacitat dels diferents paquets: en el cas dels particulars passen de 150 a 200 GB i, en el de les empreses, passen de 250 a 300 GB. El servei també redueix els preus dels GB un cop exhaurits, passant d’un euro a 0,20 euros el GB excedit. El director de Relacions amb el Client i Màrqueting d’Andorra Telecom, Carles Casadevall, ho va anunciar ahir a l’estand que la parapública té a la Fira d’Andorra la Vella. «Els preus baixen de forma radical», va assegurar.

Els clients que contractin el nou servei Òptima comptaran amb un límit de descàrrega de fins a 200 GB en el cas dels paquets de fibra òptica de particulars i fins a 300 GB per a empreses. La novetat se suma a la reducció dels preus per excés de gigues, és a dir, que els usuaris que els exhaureixin i no vulguin veure reduïda la velocitat, podran sol·licitar un augment de gigues a preus més baixos i, en cas de no consumir-los, no es pagaran, segons informa l’ANA.

Casadevall va explicar que els paquets residencials passen de pagar un euro per cada giga excedit a pagar-ne 20 cèntims, i a partir de 250 GB el preu és de 15 cèntims. En el cas de les empreses el cost passa d’un euro per giga a entre 10 i 15 cèntims.

Actualment hi ha uns 200 clients particulars que consumeixen més de 150 gigues, però hi ha moltes empreses que s’excedeixen dels 250 GB, per exemple, els hotels.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT