PUBLICITAT

Andorra la Vella

Rascagneres, nou president del Consell d’Administració de la CASS

Vladimir Fernández, en substitució d’Antoni Bisbal, és l’altra cara nova de l’ens

Per Iván Álvarez

Jean Michael Rascagneres, entre Jordi Cinca i Francesc Badía, en un acte anterior a la seu de MoraBanc.
Jean Michael Rascagneres, entre Jordi Cinca i Francesc Badía, en un acte anterior a la seu de MoraBanc. | Tony Lara
Jean Michael Rascagneres, president de l’Associació d’Assessors Tributaris i Fiscals d’Andorra serà, a partir de l’1 de novembre el nou president del Consell d’Administració de la a Caixa Andorrana de la Seguretat Social. El Govern va aprovar ahir el nomenament dels nou membres del Consell i, a banda de Rascagneres, Vladimir Fernández és una altra de les cares noves de la institució. 
 
Albert Pla i Josep Delgado, que ja eren membres del Consell d’Administració, tornen a ser nomenats,tot i que Delgado deixa la presidència en ostentar aquest càrrec en l’organ de nova creació e Laura Pujal i Antoni Bisbal, que en formaven part fins ara han causat baixa per la seva pròpia voluntat de renunciar al seu càrrec en considerar que, després de quatre anys de dedicació, ja havien complert una etapa. 
 
D’altra banda, el Consell de Ministres va aprovar ahir el Reglament de recaptació dels tributs, que desplega alguns aspectes de la Llei de bases de l’ordenament tributari. Concretament, regula la gestió de la recaptació de deutes i sancions tributaris i d’altres drets econòmics de les finances públiques. També, es va donar llum verda als treballs de la tercera fase de preservació, descripció, catalogació, inventari sumari i avaluació del fons discogràfic de Ràdio Andorra. L’import total de l’adjudicació és de 28.500 euros i per contractació ordinària. 
PUBLICITAT
PUBLICITAT