PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Prop d’un centenar de professionals clínics es reuneixen a la Seu d’Urgell

La ciutat acull la 3a Jornada de Formació amb ponències i experts

Per El Periòdic

Jornada de Formació.
Jornada de Formació. | El Periòdic
La Seu d’Urgell va acollir dimarts la tercera Jornada de Formació Continuada dels Laboratoris Clínics del Pirineu. La sessió bianual va ser organitzada enguany per la Fundació Sant Hospital, juntament amb els hospitals comarcals de Cerdanya i del Pallars i el Sant Bernabé de Berga, i va comptar amb la participació de prop d’un centenar de professionals de les comarques de muntanya.
 
La inauguració va anar a càrrec del gerent de les regions sanitàries de Lleida, Alt Pirineu i Aran, Josep Pifarré; l’alcalde de la Seu, Albert Batalla, i el director gerent del Sant Hospital, Mateu Huguet, segons ha informat RàdioSeu. Tot seguit, es van presentar les novetats de la Norma ISO 9001:2015.
 
Un dels conferenciants va ser el cap de laboratori del centre mèdic urgellenc, Ferran Gómez, que va parlar de les actualitzacions referents a l’anàlisi del sediment urinari. Com a portaveu de l’organització, Gómez es va mostrat molt satisfet de la participació a la jornada, que va aconseguir reunir professionals tant de l’Alt Urgell com d’Andorra, els Pallars, l’Aran, la Cerdanya i el Berguedà, a més a més de convidats vinguts de Manacor (Mallorca), Viladecans i Lleida. 
 
En aquest sentit, Gómez va avançar que la Seu podria repetir com a organitzadora de la propera jornada, d’aquí a dos anys, «atès que és un punt equidistant per a la majoria d’assistents».

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT