PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Les biblioteques impulsen el ‘correllibre’ per fomentar la lectura

Les parròquies obren aquest espai per mostrar la seva oferta

Per El Periòdic

Un lector sosté un llibre.
Un lector sosté un llibre. | Tony Lara
El Dia Internacional de les Biblioteques se celebra aquest any el 24 d’octubre, i en aquest marc de commemoració, totes les parròquies oferiran diverses activitats i propostes tant demà com el proper dissabte per tal de donar a conèixer als usuaris què poden trobar en aquest espai públic. D’altra banda i tal com informa la Xarxa de Biblioteques, s’impulsarà el ‘correllibre’. La iniciativa convida a tothom qui ho desitgi a deixar un llibre en el que, mitjançant una dedicatòria, s’ha d’indicar en quin lloc i moment va ser deixat i que forma part del Correllibre. Les biblioteques disposaran d’indrets on deixar aquests llibres, però enguany es demana deixar-los als mateixos espais públics, per tal d’impulsar la lectura en aquestes ubicacions.
 
La Biblioteca Pública del Govern alliberarà un gran nombre de llibres durant el dia de demà per la parròquia d’Andorra la Vella per participar de l’activitat. De la seva part, les biblioteques faran ‘préstecs sorpresa’: cadascuna deixarà al seu taulell llibres embolicats per tal que els usuaris sàpiguen els llibres que han agafat un cop s’hagi fet el préstec.
 
A més, cada espai obrirà les seves portes al públic per tal de donar a conèixer els serveis que ofereix: préstecs gratuïts, material audiovisual i música, entre altres opcions. Per últim, els qui visitin les biblioteques seran en el dia en què se celebra la seva festivitat, seran obsequiats amb punts de llibre commemoratius destinats als nous inscrits, llibres que procedeixen de les donacionsi, per últim, es podrà participar al sorteig de lots d’invitacions per a espectacles, entrades a museus, forfets d’esquí i molts altres regals, únicament omplint una butlleta a qualsevols de les biblioteques del país. 
PUBLICITAT
PUBLICITAT