PUBLICITAT

ESCALDES-ENGORDANY

La Policia deté l’acusat d’un furt amb port d’arma en un negoci del Pas de la Casa

El presumpte autor duïa d’una navalla amb la fulla de 8,1 centímetres

Per EL PERIÒDIC

Agents de la Policia traslladen un detingut a la Batllia.
Agents de la Policia traslladen un detingut a la Batllia. | TONY LARA
La Policia va detenir la setmana passada un home de 30 anys acusat de perpetrar un petit furt en un establiment del Pas de la Casa. El presumpte autor dels fets, qui no resideix al Principat, va ser controlat en possessió d’una navalla amb la fulla estriada d’una llargada de 8,1 centímetres, la tarda del passat dimecres, tal i com es desprèn del balanç setmanal de les actuacions dels agents de la Policia fet públic ahir.

A més de l’home, detingut per tinença i port il·legal d’una arma després d’efectuar un petit furt a la població fronterera, el cos de seguretat va retenir un jove de 19 anys al que se li haurien trobat 0,5 grams de cocaïna en el transcurs d’un control policial a la capital, la matinada del diumenge. D’altra banda, un noi de 20 anys va ser detingut a la Massana en conduir malgrat haver-li estat imposada la suspensió judicial del seu permís de conducció.

Per últim i pel que fa a les intervencions degudes a als delictes contra la seguretat col·lectiva, el cos de seguretat va detenir en el transcurs de la setmana passada dues persones conduint sota els efectes de l’alcohol. El més greu va ser el d’un home de 47 anys, no resident, controlat mentre conduïa malgrat tenir una taxa de 2,28 g/l. El darrer detingut va ser un jove de 21 anys qui també va ser enxampat al volant malgrat la taxa d’1,7 g/l.

motorista ferit a la massana/ Ahir, vers un quart de dues de la tarda, el cos de la Policia va haver de traslladar-se fins a la Massana en produir-se un accident de tràfic entre un motorista i  un turisme, ambdós de matrícula andorrana.

El conductor de la motocicleta va haver de ser portat a l’Hospital Nostra Senyora de Meritxell, en patir contusions derivades de la topada, esdevinguda a l’avinguda del Ravell. El propietari del vehicle no va haver de ser atés pels serveis d’urgència.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT