PUBLICITAT

ESCALDES-ENGORDANY

Acció a l’‘Espai Origen’ per acomiadar-se de la Biennal

L’acció tindrà lloc avui entre les dotze del migdia i les dos de la tarda, i entre les quatre i les sis de la tarda

Per EL PERIÒDIC

L'Espai Origen.
L'Espai Origen. | LAND ART
La Biennal Andorra Land Art finalitza demà i com a acte de cloenda de l’Espai Origen, la instal·lació situada al llac d’Engolasters, els seus creadors (Susanna Ferran, Frederic Hoffmann, Sara Valls i Lluís Casahuga) conviden tothom a participar en l’acció interdisciplinària que realitzaran a través de la instal·lació sonora, el dibuix, la paraula i la fotografia.

Espai Origen és la cúpula geodèsica que envolta les grans arrels dels arbres de la vora de l’estany, on es va crear un espai per meditar sobre els orígens d’un mateix i pensar en allò que ens forma i condiciona. La instal·lació sonora composada per Casahuga té com a objectiu acompanyar en el procés d’introspecció, a través d’una experiència sonora inspirada en els ritus de pregària i meditació d’arreu del món, que integren patrons comuns entre les diferents cultures, segons han explicat els artistes.

L’acció artística tindrà lloc avui entre les dotze del migdia i les dos de la tarda, i entre les quatre i les sis de la tarda. Diumenge serà l’últim dia de l’Espai Origen.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT