PUBLICITAT

LA SEU D'URGELL

Recital de poesia per a ‘Aliments per la Solidaritat’

L’actor Joel Pla ha ideat la lectura de poemes ‘Muntanyes d’acollida’

Per EL PERIÒDIC

Joel Pla, presentant l'espectacle a Ràdio Seu.
Joel Pla, presentant l'espectacle a Ràdio Seu. | RÀDIO SEU
L’Espai Ermengol-Museu de la Ciutat de la Seu d’Urgell acull aquesta tarda, a les set, Muntanyes d’acollida, un espectacle benèfic de poesia, dansa i música amb temàtica pirinenca. Tota la recaptació que s’obtingui de les entrades, amb una donació mínima de 4 euros, s’entregarà al projecte comarcal Aliments per la Solidaritat.

El muntatge Muntanyes d’acollida està basat en poemes d’autors del país en què la muntanya esdevé la protagonista. La idea original és de Joel Pla, actor urgellenc que amb l’associació Pirineus Creatius ha organitzat aquest espectacle. Durant el recital es llegiran poemes de Pere Quart, Joan Graell, Joan Maragall, Josep Punsola, Ignasi Soler, Maria del Mar Macià i Parris, Pedro Bethencourt i Josep Espunyes. Persones conegudes de la Seu llegiran les poesies: Albert Batalla, Pau Lozano, Joan Graell, Urgell Escribà, Tatiana Gallardo, Carles Gascón i Juani Menduiña, entre d’altres. L’espectacle, que té una durada aproximada de 35 minuts, combina els poemes amb la música composada per Jan Tomàs i Ivan Garriga i les danses creades per Montse Garriga i Júlia Font.

La tinent d’alcalde d’Atenció a les Persones, Anna Vives, ha recordat que «des d’un primer moment, el Joel, tenia molt clar que volia destinar la recaptació a un projecte solidari».

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT