PUBLICITAT

ESCALDES-ENGORDANY

Albert Espinosa sedueix els lectors amb la seva simpatia

L’autor d’El món blau. Estima el teu caos’ firma llibres a illa Carlemany

Per EL PERIÒDIC

Albert Espinosa va atendre els seus lectors ahir a illa Carlemany.
Albert Espinosa va atendre els seus lectors ahir a illa Carlemany. | EMILIO PRENAS
L’escriptor Albert Espinosa (Barcelona, 1974) no va parar de firmar llibres i fer-se fotografies ahir a la tarda a illa Carlemany, convidat per la llibreria Llibres Idees. Els lectors i seguidors del polifacètic autor van fer cua per conèixer el seu ídol, que els va atendre amb simpatia.

L’última obra d’Espinosa és El món blau. Estima el teu caos (2014), però totes les seves novel·les i relats tenen gran èxit. L’escriptor és autor de El món groc (2008), en què explica el procés del càncer que va patir des dels 13 anys. L’obra va inspirar l’exitosa sèrie Polseres vermelles. Espinosa també ha escrit Tot el que podríem haver estat tu i jo si no fóssim tu i jo (2010), Si tu em dius vine, ho deixo tot... però diguem vine (2011) i Brúixoles que busquen somriures perduts (2013).

També és guionista, director i actor. De fet, Espinosa va escriure, dirigir i protagonitzar el film No em demanis que et faci un petó perquè te’l faré (2008). Ha estat el guionista de pel·lícules com Planta quarta, La teva vida en 65 minuts i Deu ser que ningú és perfecte. Espinosa també és dramaturg i, entre d’altres obres, ha escrit Els nostres tigres beuen llet (2013). Espinosa és enginyer industrial de formació.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT