Melilla marca un punt d'inflexió amb la primera victòria a domicili

• El BP Andorra venç amb claredat gràcies a la intensitat i encert en els moments clau
MELILLA

Marimón, durant un partit al Poliesportiu d'Andorra Foto: TONY LARA

El BP Andorra va aconseguir ahir la primera victòria de la temporada lluny del Principat. A Melilla, el conjunt andorrà es va imposar per un clar 2-5 que va confirmar la superioritat de l?equip que ahir va dirigir des de la banqueta Carles Riba. Deprés de nou jornades -vuit partits per al BP-, per fi arriba un triomf que ha de marcar un punt d?inflexió en el futur immediat dels tricolors a la Divisió de Plata.

El BP Andorra va sortir tan fort que als 32 segons ja guanyava 0-1 gràcies a un fort xut des de fora de l?àrea de Javi Aranburu. Aquest gol va donar molta tranquil·litat als andorrans, tot i que en cap moment van abaixar els braços per continuar amb la mateixa intensitat. Això va donar els fruits just un minut després, quan Cabinho va fer una de les millors jugades del partit: va marxar de tots els jugadors que li van sortir al davant per enviar la pilota a l?escaire de Garzón, el qual no va poder fer res per evitar el 0-2.

Amb aquest resultat va arribar el descans. A la represa va ser el Melilla el que va intentar reaccionar amb una sortida a buscar el gol, i fins i tot va aconseguir que el BP perdés el seu lloc al camp. Així, abans que arribés la reacció andorrana, el Melilla va marcar (minut 26) gràcies a Hernán. Era un moment clau del duel, perquè els locals se sentien amb la capacitat per reaccionar, així que el BP va acabar amb les il·lusions del seu rival amb un gol de Marc Fernández, que va fer bo el gran passi al segon pal que li va fer Moisés. Era el minut 28, i el matx semblava clar, però encara quedaria més sentenciat dos minuts més tard, quan Paulinho va entrar en l?àrea després de regatejar dos jugadors, i va rebre una falta claríssima. Així, el penal el va transformar el mateix Paulinho, posant el 1-4.

A partir del minut 35, el Melilla va anar a totes amb el porter jugador, i així el BP va tenir un parell d?ocasions per fer el cinquè gol de la tarda. Aquest va tardar en arribar -un pal i una pilota fora per poc-, fins que Aranburu va robar una pilota i des del mig del camp va fer l?1-5. El 2-5, en el minut 39, va arribar quan una rematada rival va topar amb el pal i el rebot va anar a Marc Fernández, que va fer gol en pròpia porta.