PUBLICITAT

Andorra la Vella

Càsting per al ‘Pessebre vivent’

Per El Periòdic

El pessebre de l’any passat.
El pessebre de l’any passat. | Tony Lara
El Pessebre vivent d’Escaldes-Engordany busca actors i actrius de nou. El departament de Cultura del Comú d’Escaldes-Engordany torna a fer una crida per participar a les representacions del Pessebre Vivent que tindran lloc entre desembre i gener a la part alta de la parròquia. L’espectacle escènic es tornarà a muntar a la mateixa ubicació que l’any passat: la plaça Santa Anna, la plaça de l’Església i a la voravia de l’aparcament del Casino i hotel Valira.
 
Des d’ahir i fins divendres 16, les persones interessades en formar part de les representacions, ja sigui com a actors o figurants, poden inscriure’s al departament de Cultura. L’equip de direcció artística del Pessebre vivent estarà disponible al Comú aquest vespre, de les vuit a les deu, per aclarir dubtes, i demà dijous tindrà lloc una primera lectura de l’obra per als majors de 16 anys a la sala del Prat del Roure.
 
El Pessebre Vivent es va recuperar l’any passat, després de més de 50 anys del cèlebre Pessebre d’Engordany ideat per Esteve Albert. L’any passat, dirigit per Irina Robles, es va oferir una nova versió actualitzada però conservant l’essència de l’original. Les entrades per a totes les sessions es van esgotar.
PUBLICITAT
PUBLICITAT