El Cevalls es deixa dos punts a Alpicat i cedeix el lideratge

• L'equip d'Alessi empata 4-4 i encaixa l'últim gol a falta de deu segons per al final
ALPICAT

Àlex Martín Foto: ARXIU

L’Andorra HC Cevalls va aconseguir un empat agredolç a la pista de l’Alpicat que li ha costat perdre el lideratge en benefici del Masquefa. L’equip que dirigeix José Luís Alessi va empatar 4-4 en un partit que tenia guanyat però una indecisió a falta de deu segons per al final es va pagar caríssima.

L’empat, però, va ser just perquè la primera part va ser del Cevalls i la segona de l’Alpicat. L’equip local va sortir a pressionar d’inici però els tricolors, a base de moure la bola, se’n sortia una vegada i una altra i arribava amb tant perill que al quart d’hora ja guanyava 0-2, amb gols de Juan Sebastián i Àlex Martín. L’Alpicat va retallar diferències, però abans del descans Alexis va fer el tercer.

A la represa el Cevalls va recular metres, l’Alpicat va empatar a tres, Alexis va fer el 3-4 a cinc minuts per al final i en la darrera jugada del partit, quan els tricolors van tallar un atac, van sortir disparats cap endavant però ningú va recollir la bola i un rival va aprofitar el regal. H