PUBLICITAT

EREVAN

Saboya assisteix a la 31a Conferència de Francofonia

El ministre ha aprofitat per mantenir diverses trobades bilaterals

Per EL PERIÒDIC

El ministre Saboya, a l’esquerra, en la trobada de la francofonia.
El ministre Saboya, a l’esquerra, en la trobada de la francofonia. | SFGA
El ministre d’Afers Exteriors, Gilbert Saboya, i la representant personal del cap de Govern a l’Organització Internacional de la Francofonia, l’ambaixadora d’Andorra a França, Cristina Rodríguez, han assistit a la 31a sessió de la Conferència Ministerial de la Francofonia celebrada a Erevan, la capital de la República d’Armènia.

L’Organització Internacional de la Francofonia (OIF) és un organisme que reuneix un centenar d’Estats que comparteixen l’objectiu d’impulsar i preservar la llengua francesa i la cooperació entre els estats francòfons. En la seva intervenció, el ministre Saboya ha subratllat les prioritats de futur d’Andorra, lligades a les àrees de treball de l’OIF, com l’educació, la formació professional continuada i la protecció del medi ambient.

Durant la seva estada a Erevan, Saboya ha mantingut trobades bilaterals amb els representant dels caps d’Estat de Costa d’Ivori i les Illes Seychelles. També s’ha reunit amb el director d’Europa Occidental, Central i Nòrdica del ministeri d’Afers Exteriors d’Àustria, Johannes Wimmer; amb el sots-ministre d’Afers Exteriors de Vietnam, Duong Chi Dung, i també amb el ministre de Desenvolupament Internacional de la Francofonia, Christian Paradís. Saboya s’ha trobat amb el seu homòleg a Armènia, Edward Nabaldian, i s’ha reunit amb el secretari d’Estat d’Afers Europeus de França, Harlem Desir.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT