PUBLICITAT

Andorra La Vella

L’Andorra Shopping vol donar una bona visió amb la varietat

Arrenca l’esdeveniment amb la presentació i germanor dels artistes

Per EL PERIÒDIC

Els artistes participants a l’Andorra Shopping Festival durant la inauguració de l’esdeveniment.
Els artistes participants a l’Andorra Shopping Festival durant la inauguració de l’esdeveniment. | ANA / M. B.
L’Andorra Shopping Festival va donar ahir el tret de sortida a un mes d’activitats i animacions al carrer amb l’objectiu d’atreure visitants i posicionar el país com una destinació turística de compres. Els sis artistes que participen en les mostres d’art a diferents espais del país van ser els encarregats d’inaugurar l’esdeveniment davant l’obra ‘Pegs&Pegs’ de Fiona Morrison, un cub amb pinces de fusta originals i una projecció d’objectes que atrauran i deixaran anar la imaginació dels visitants. 
 
Des d’Andorra Turisme, el seu gerent, Betim Budzaku, va valorar les bones xifres d’ocupació que s’esperen per al pont del Pilar i confia que el fet que l’Andorra Shopping Festival coincideixi amb la Nit Vivand «ajudi que la gran quantitat d’activitats faci que els turistes repeteixin i tornin a Andorra, a més, les pernoctacions segurament seran més llargues» un dels objectius d’Andorra Turisme, així ho ha informat l’ANA.
 
D’altra banda, el gerent va recordar que aquest any s’ha hagut de fer així per l’absència del pont de Tots Sants i que «la idea és tornar l’any que ve als nostres orígens i que l’Andorra Shopping se celebri al novembre i la Nit Vivand al pont del Pilar».
D’aquesta manera, la inauguració de l’esdeveniment es va celebrar també amb l’objectiu de donar una major visibilitat a la part artística. Així doncs, els artistes participants van poder donar a conèixer les seves obres elaborades per a l’ocasió. Es tracta així de ‘Hats’ d’Òscar Fernández, ‘Walking’ de Samantha Bosque, ‘Pegs&Pegs’ de Fiona Morrison, ‘Curtains’ d’Anna Mangot, ‘1/2 Tights’ d’Ahmed Keshta, i ‘Haberdasher’s’ d’Helena Guàrdia.
 
Tancament del trànsit / El Comú de la parròquia d’Andorra la Vella ha informa que durant alguns intervals del dia d’avui i demà es tancarà l’avinguda Meritxell a la circulació de vehicles.
D’aquesta manera, durant eld ia d’avui, l’avinguda Meritxell romandrà tancada al trànsit de les 18.00 a les 22.00 hores, entre la cruïlla amb els carrers del Valira i de la Unió i confluència amb el carrer Doctor Molines. El tallament entre la plaça Rebés i l’encreuament amb el carrer Doctor Molines, així com el tram de l’avinguda Príncep Benlloch comprès entre la cruïlla amb carrer Doctor Nequi i la plaça Príncep Benlloch, s’establirà de les 19.30 fins a les 22.00 hores. A més, Un dispositiu especial del Servei de Circulació permetrà l’accés de turismes a l’Aparcament del Trillà, a partir de la plaça Rebés. I durant diumenge, l’avinguda Meritxell esdevindrà zona exclusiva per a vianants durant dotze hores seguides, a partir de les 11.00 i fins a les 23.00 hores.
 
Da’ltra banda, la totalitat de la plaça Guillemó serà reservada per a l’emplaçament d’una exposició de vehicles i no s’hi podrà circular amb vehicles de les 13.00 fins a les 20.00 hores. El trànsit serà desviat pel carrer Mossèn Enric Marfany, cap al carrer de l’Alzinaret. 
PUBLICITAT
PUBLICITAT