PUBLICITAT

Partits en situacions oposades per al BP i el FC Andorra

  • L'equip de sala vol el primer triomf a domicili i el de futbol, a mantenir-se invicte a casa
IVÁN MOURE
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Una celebració a un partit Foto: EL PERIÒDIC

El River va jugar ahir, l’equip de vòlei descansa i l’atenció la centren avui el BP de futbol sala i el FC Andorra de futbol, que defensen situacions oposades en aquesta jornada.

El conjunt que dirigeix Xavier de la Rosa –que no viatjarà amb l’equip i serà Carles Riba qui estigui a la banqueta– buscarà la primera victòria a domicili a la pista del Melilla de l’ex tricolor Gordillo (17.30 hores); per contra l’equip de futbol tractarà de mantenir la condició d’invicte a Aixovall davantdel Tremp (16.00h).

sense carlinhos / Riba no podrà comptar amb l’ala brasiler, que té una elongació i és baixa per a aquest partit i dubte per al de la setmana que ve contra l’Antequera. La resta està en disposició per afrontar un duel «complicat» en una pista en la qual «el públic apreta molt» i en la qual pocs equips han tret resultats productius. «Els ànims i les ganes i són, a veure si som capaços de treure profit en els últims minuts [cosa que no ha pogut fer el BP fins ara en aquest inici de lliga] i guanyar per primera vegada un partit a fora i encadenar dues victòries seguides».

amb ferran pol / L’Andorra de Richard Imbernón podrà comptar amb Ferran Pol, que no rebrà sanció tot i ser expulsat la setmana passada al camp de l’Artesa de Lleida. Aixovall ha estat un fortí fins ara on no ha volat cap punt i la intenció es allargar la ratxa davant un Tremp que no ha tret cap punt en els tres desplaçaments que va tingut. La confiança pot ser el pitjor enemic.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT