PUBLICITAT

ESCALDES-ENGORDANY

La Policia deté un home per maltractaments a la parella

14 persones han estat detingudes, la majoria per agressions i violència

Per EL PERIÒDIC

La Policia trasllada un pres a la Seu de la Justícia.
La Policia trasllada un pres a la Seu de la Justícia. | TONY LARA
El balanç de la Policia sobre les detencions efectuades revela que hi ha hagut 14 detencions entre el 28 de setembre i el 4 d’octubre. Un dels detinguts és un resident espanyol de 44 anys que va ser detingut de matinada a Andorra la Vella com a presumpte autor d’un delicte de maltractaments en l’àmbit domèstic.

La Policia també ha detingut gent involucrada en aldarulls ja que en tres ocasions ha estat requerida per baralles i agressions en locals nocturns, amb resultat de quatre detinguts: tres a Escaldes-Engordany i un al Pas de la Casa. Els detinguts ho van ser en tres operacions diferents i en dos dels casos, els autors van amenaçar i injuriar els agents de Policia.

També ha estat detingut un home de nacionalitat xinesa que feia objecte d’una ordre de recerca judicial amb detenció per presumptes delictes contra l’ordre públic i contra el patrimoni. La patrulla va ser requerida per un furt de mercaderia en un establiment comercial d’Andorra la Vella.

Dos detinguts ho han estat per crebantar la llei: un per conduir amb el permís de circulació suspès i un altre per desobeir una ordre d’expulsió del país per cinc anys.

Quant a la llista setmanal de detinguts per conduir sota els efectes d’alcohol i/o d’estupefaents, aquesta setmana han estat sis les persones detingudes. Tres van estar implicades en accidents de circulació, en algun cas amb ferits.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT