PUBLICITAT

ANDORRA LA VELLA

Marató fotogràfica a l’Andorra Shopping

El certamen premiarà tres participants amb les deu millors imatges

Per EL PERIÒDIC

Pesentació de l'Andorra Shopping Foto, dilluns a l'Escola d'art d'Andorra la Vella
Pesentació de l'Andorra Shopping Foto, dilluns a l'Escola d'art d'Andorra la Vella | ANA/G.LL.T
L’Andorra Shopping Foto és la primera marató fotogràfica que s’organitza dins de l’Andorra Shopping Festival, que tindrà lloc durant el cap de setmana. L’esdeveniment fotogràfic es desenvoluparà durant diumenge, dia 11.

Els participants hauran de fer deu fotografies sobre les temàtiques que els plantegi l’organització abans de la marató i que, en tots els casos, tractaran entorn l’Andorra Shopping Festival. Els concursants disposaran de més de vuit hores per prendre les deu imatges per Andorra la Vella i Escaldes-Engordany. El punt de partida i d’arribada serà el centre cultural la Llacuna, ja que l’esdeveniment l’organitza l’Escola d’art del Comú d’Andorra la Vella, amb la col·laboració d’Andorra Turisme.

El responsable de l’Escola d’art, Pep Aguareles, va explicar ahir que la marató es divideix en dues categories: la Max-marató, en què la competició tindrà major pes, i la Family-marató, en què l’objectiu serà que les famílies «vinguin a passar-s’ho bé», segons l’ANA. Els premis seran, en la primera categoria, dues càmeres de fotos digital i una nit d’hotel, i en la competició familiar també serà un producte tecnològic.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT