PUBLICITAT

ESCALDES-ENGORDANY

La 2a Assemblea del FNJA se celebrarà el 24 d’octubre

En aquesta sessió es preveu aprovar els nous estatuts del Fòrum

Per EL PERIÒDIC

Roger Padreny mostra la pissarra instal·lada el juny a la Festa de Joventut
Roger Padreny mostra la pissarra instal·lada el juny a la Festa de Joventut | El Periòdic
El proper 24 d’octubre, tot just d’aquí tres setmanes, la Sala d’Actes del Centre Cultural la Llacuna acollirà, a partir de les 17 hores, la segona Assemblea del Fòrum Nacional de la Joventut d’Andorra. Tota la joventut resident al Principat, amb edats compreses entre 16 i 29 anys, té dret a assistir-hi, intervindre i votar, segons assegura el mateix FNJA en un comunicat. 
Un dels membres del Fòrum Nacional de la Joventut, Roger Padreny, va comentar que «aquesta segona Assemblea és molt important perquè s’aprovaran els nous estatuts del FNJA, així com els pressupostos dels últims quatre mesos del 2015 i els pressupostos del 2016». Padreny va afegir que «en el moment que s’aprovin els estatuts, automàticament s’escolliran els dos membres suplents».
L’ordre del dia inclourà sis punts a tractar; l’exposició de les darreres actuacions dutes a terme per part de la Taula Permanent, el nomenament dels dos suplents a la Taula Permanent, l’aprovació dels Estatuts del Fòrum Nacional de la Joventut d’Andorra, l’aprovació dels avantprojectes de Pressupost de l’exercici 2015 i 2016, la presentació dels projectes destinats a promoure el FNJA i, finalment, els precs i preguntes. 
En el comunicat que va emetre l’ens s’explica, també, que qui no hi pugui assistir pot delegar el vot a qualsevol persona mitjançant una còpia del passaport i omplint la fitxa de delegació de vot que es troba en els annexos dels nous estatuts.
El passat 25 d’abril, en la que va ser la primera Assemblea, es van escollir els sis membres de la Taula Permanent de l’entitat, òrgan de direcció i gestió del FNJA. 
PUBLICITAT
PUBLICITAT