PUBLICITAT

Llovera és 25è i Vinyes abandona al Costa Daurada

  • Sort dispar per als pilots andorrans en la primera jornada de la cita del WRC
EL PERIÒDIC
TARRAGONA

Periodic
El Suzuki Swift S1600 de Vinyes en el primer tram, de terra, ahir Foto: FOTOESPORT

La jornada inaugural del Ral·li Catalunya-Costa Daurada puntuable per al Campionat del Món (WRC) va deparar ahir sort dispar per als dos pilots andorrans. Albert Llovera (Grande Punto Abarth S2000) va ser el 25è absolut i el sisè en el Grup N4 mentre que Vinyes (Suzuki Swift S1600), en la categoria del Mundial júnior, va haver d’abandonar.

Hi havia preocupació generalitzada per ser una etapa mixta –terra i asfalt– amb 136 quilòmetres cronometrats entre Terra Alta i Port Aventura. A més hi havia boira en algunes zones i per a Llovera l’extra de què estrenava un sistema de notes nou que obligava a plantejar un ritme conservador. L’objectiu, però, era acabar i el pilot d’Abarth el va complir: «Vam començar amb precaució i vam anar incrementant el ritme i a remuntar llocs en les diferents classificacions», va afirmar.

Una pedra amarga el primer dia / En el cas de Vinyes les espectatives es van truncar d’inici, quan en la primera especial una pedra va trencar la ròtula de la roda davantera dreta i el va obligar a abandonar. «Anàvem a un bon ritme i en un revolt a dretes que coneixíem hi havia una arqueta que teníem controlada, però no la pedra», va lamentar.

La roda, però, no estava ni punxada, es va poder reparar la ròtula i avui podrà continuar en la segona jornada, que consta de 126 quilòmetres cronometrats entre Santa Marina i Salou.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT