PUBLICITAT

Andorra La Vella

Dos experts avaluen les principals implicacions i els efectes del CDI

La conferència emmarca la finalitat dels convenis per evitar la doble imposició

Per EL PERIÒDIC

Conferència sobre el CDI.
Conferència sobre el CDI. | TONY LARA
Crèdit Andorrà va iniciar ahir la sessió conferencial informativa ‘Convenis per evitar la doble imposició’, a càrrec del soci director d’Alfa Capital Assessors i Auditors, Antoni Bisbal, i el soci de Crowe Horwath Legal y Tributario, Sebastián Piedra. El cicle es complementarà avui amb la segona sessió de la conferència.  I durant les jornades, segons ha informat l’organització, l’objectiu principal és «donar a conèixer les principals implicacions i efectes de l’entrada en vigor d’aquests convenis, prestant una atenció especial a la manera com afecten a les principals fonts de renda presents en l’economia andorrana».
 
A més, la conferència s’emmarca en les recents entrades en vigor dels Convenis de Doble Imposició (CDI) signats entre Andorra i França, Portugal, Espanya, Luxemburg i Liechtenstein. Durant la ponència també es tractarà la finalitat que tenen els convenis d’identificar l’Estat on queden gravades cadascuna de les tipologies de rendes, eliminant d’aquesta manera la doble imposició que se’n pugui derivar.
 
Conferència contra el càncer / D’altra banda, pel proper sis d’octubre, Crèdit Andorrà oferirà una segona conferència sobre la prevenció del càncer amb la metgessa Odile Fernández. Doncs sota el títol ‘Alimentació, exercici i emocions per prevenir el càncer’, la ponent tractarà temes com el seguiment d’una alimentació adequada, abordant la rellevància de l’exercici físic i de la salut emocional en la lluita contra el càncer. 
 
De la mateixa manera, Fernández comenta que la comunitat científica «té cada dia més clar que el càncer és una malaltia predominantment mediambiental». I «cada vegada hi ha més evidència científica que relaciona l’alimentació i l’estil de vida amb el desenvolupament de la malaltia». Doncs es calcula que dues de cada tres morts per càncer «es podrien evitar si adoptéssim una alimentació saludable i modifiquéssim els nostres hàbits». 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT