PUBLICITAT

La Policia busca un home desaparegut a Andorra des del passat 11 d'octubre

  • Es tracta d'un portuguès de 49 anys
  • Els familiars van denunciar la desaparició ahir
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA


22102010_desaparegut
Armando Augusto Lopes. Foto: Policia d'Andorra
La Policia demana la col·laboració ciutadana per trobar un home de 49 anys, de nacionalitat portuguesa i que està desaparegut des del passat 11 d'octubre. Els familiars de l'home van denunciar aquest dijous la seva desaparició després de diversos dies sense tenir-ne notícies. Les investigacions preliminars han permès als agents constatar que l'home va ser vist per última vegada el passat 11 d'octubre sortint del seu domicili, un hotel ubicat a Escaldes-Engordany.
Armando Augusto Lopes és natural de Tinhela-Valpaços i fa 20 anys que resideix a Andorra. La Policia ha informat que el desaparegut té 49 anys, mesura 1,70 metres d'alt, pesa 80 quilograms, és de complexió forta i té el cabell fosc amb entrades.

La Policia ha fet una demanda via Interpol comunicant la desaparició, amb la finalitat que en cas de ser localitzat s'informi a l'OCN d'Interpol Andorra. A més, la Policia sol·licita la col·laboració ciutadana, perquè faciliti qualsevol dada que pugui ser d'interès, posant-se en contacte al telèfon 00376-872000.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT