PUBLICITAT

ESCALDES-ENGORDANY

Nomenen els batlles i magistrats substituts

Quatre persones s’han presentat per cobrir les places de batlles i magistrats vacants

Per EL PERIÒDIC

Imatge de la façana de la Seu de la Justícia
Imatge de la façana de la Seu de la Justícia | ANA
El BOPA recull des d’ahir el nomenament dels primers batlles i magistrats substituts des de l’aprovació de la modificació de la Llei de la Justícia el novembre passat. El text obliga a disposar de professionals de reserva per cobrir possibles baixes i per això el Consell Superior de la Justícia va emetre un edicte perquè s’hi presentessin les persones interessades que complissin els requisits per cobrir baixes durant el curs 2015-2016, com va explicar el seu president, Enric Casadevall. Així, amb els que s’han presentat s’han seleccionat tres persones com a batlles substituts i una com a magistrada. 
Quatre persones s’han presentat per cobrir les places de batlles i magistrats vacants que es posaran en marxa en cas que hi hagi una baixa d’un batlle o magistrat. L’edicte del 27 de maig del CSJ ha comportat la presentació de tres persones (Núria López Selles, Lurdes Alonso Martínez i Jesús Garcia Quero, que han superat el procés de selecció per ser batlles substituts per a l’any judicial 2015-2016 i Eulàlia Amat Llarí, que havia deixat les seves funcions, podrà ser cridada en cas de necessitat com a magistrada substituta. 
Segons el president del Consell Superior de la Justícia, Enric Casadevall, contactat per l’Agència ANA, la baixa més llarga és la d’una maternitat i en el pitjor cas el d’un magistrat que es pugui posar malalt un any. Així, amb les persones seleccionades es preveu cobrir les eventualitats que es puguin donar.
PUBLICITAT
PUBLICITAT