PUBLICITAT

ESCALDES-ENGORDANY

Un miler d’infants a la Zona Ras

El comissari assegura que l’esdeveniment ha atret turisme cultural

Per EL PERIÒDIC

Dues nenes practiquen ‘land art’ al llac d’Engolasters.
Dues nenes practiquen ‘land art’ al llac d’Engolasters. | TONY LARA
Els deu dies d’activitats amb escolars a la Zona Ras del llac d’Engolasters ha estat un èxit, amb més d’un miler d’estudiants que hi han participat. La Zona Ras és una de les accions programades en el marc de la primera Biennal Andorra Land Art on, a més, d’intervencions de diversos artistes, s’ha plantejat com un lloc per a que la canalla experimentés amb l’anomenat art de la terra.

«Espirals fetes amb branques i peces de fang, rodanxes de troncs penjades com a mòbils dels arbres, poblats de fang amb campanar i camps de conreu inclosos, filigranes amb fils i estaques dins del bosc... Totes aquestes aportacions creatives es poden veure encara a la Zona Ras i hi romandran fins que les pluges o l’emplenament del llac les esborrin», ha explicat el comissari de la Biennal, Pere Moles.

Segons Moles, tot i que l’esdeveniment s’acaba el 10 d’octubre, «ja es pot dir que la primera edició d’Andorra Land Art ha complert la majoria dels seus objectius: posar el país al mapa europeu d’aquesta activitat artística, obtenir un gran ressò entre la ciutadania i atraure turisme cultural cap a les nostres parròquies en un moment de l’any en què l’afluència de visitants no és tan intensa com a l’estiu o durant la temporada d’esquí».

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT