PUBLICITAT

ANDORRA LA VELLA

Comença la instal·lació de la coberta dels Serradells

L’accés a l’aparcament podria interrompre’s per motius de seguretat

Per EL PERIÒDIC

Les bigues d’acer que es començaran a instal·lar demà.
Les bigues d’acer que es començaran a instal·lar demà. | EL PERIÒDIC
Ela operaris que treballen en la construcció del sostre de la piscina olímpica dels Serradells començaran demà al matí a treballar en el muntatge de la nova coberta metàl·lica que ha de cobrir el recinte, segons informa el Comú d’Andorra la Vella a través d’un comunicat de premsa. Com a mesura de precaució i seguretat, es podran produir tancaments de mitja hora en els accessos a l’aparcament del centre esportiu des de demà a partir de les vuit del matí fins dijous vinent a les 18.00 hores.

Malgrat les previsions havien establert com a objectiu reobrir la infraestructura olímpica el proper dimecres, l’òrgan comunal informa que només tornaran a estar disponibles de cara al gener, degut al canvi de projecte. Els nous treballs posposaran la reobertura quatre mesos més, a mitjan hivern. Tot plegat resultarà en una piscina, tal com afirma l’administració de la capital, de renovada fesomia arquitectònica.

Després de començar les obres destinades a adaptar l’espai esportiu a un normativa ajustada a les normes positives d’aïllament tèrmic amb la finalitat d’estalviar energia, es van detectar a les bigues de fusta de la coberta fongs i corcs perniciosos per a l’estructura. Una auditoria al 2013 ja va deixar entreveure la necessitat de renovar la coberta del recinte, havent-se detectat algunes deficiències a les bigues exteriors situades als dos extrems de l’edifici.

Les obres van engegar-se a primers del passat mes de juny, amb la voluntat de corregir aquestes deficiències així com adaptar l’edifici a la reglamentació sobre eficiència energètica. El projecte inicial va veure’s modificat a mitjans del mateix mes, quan es van detectar els fongs i corcs, el que va fer optar per canviar les bigues de fusta per unes fabricades amb acer.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT