PUBLICITAT

ESCALDES-ENGORDANY

Detinguda per conduir èbria i provocar un accident greu

La conductora, una noia no resident espanyola,dona un resultat positiu superior a 0’80 grams d’alcohol per litre sang i positiu en estupefaents

Per EL PERIÒDIC

Edifici de la Policia
Edifici de la Policia | Àlex Lara
Una noia de 20 anys ha estat detinguda després de conduir sota els efectes de l’alcohol i de les drogues i patir un accident en què va resultar greument ferit un home. La Policia va rebre l’avís de l’accident divendres a les 00.25, a la carretera general 2, al quilòmetre 9,500, a Canillo. 
En el sinistre només s’hi va veure implicat un turisme, que va xocar contra un talús de pedra. La conductora –no-resident espanyola– i el passatger –resident espanyol de 60 anys– van resulten ferits. L’home va ser traslladat en helicòpter a l’Hospital Sant Pau de Barcelona amb politraumatismes severs. Després de practicar el control d’alcoholèmia i estupefaents a la conductora, la noia va donar un resultat positiu superior a 0’80 grams d’alcohol per litre sang i positiu en estupefaents, motiu pel qual va ser detinguda després de ser donada d’alta a l’hospital i passarà a disposició judicial en les pròximes hores. 
D’altra banda, una dona va ser atropellada ahir per un motorista a Escaldes i també va haver de ser traslladada a l’Hospital de Sant Pau. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT