PUBLICITAT

El forfet de temporada de Grandvalira permetrà l'accés a GranPallars

  • El passi ofereix també l'opció de calcular els km esquiats i pujar als remuntadors d'estiu
CLARA GARNICA
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Esquiadors a l'estació de GrandPallars Foto: EL PERIÒDIC

Els esquiadors que adquireixin el forfet de temporada del domini de Grandvalira, siguin residents o no residents, podran esquiar gratuïtament i de manera il·limitada a GranPallars, la societat que gestiona les estacions lleidatanes d’Espot Esquí i de Port-Ainé. Les sinergies entre les dues explotacions (cal tenir en compte que Pas Grau Internacional disposa del 50% de l’accionariat de GranPallars) ha permès assolir aquest acord, que també oferirà l’opció contrària. En aquest sentit, però, l’obtenció del forfet de temporada de GranPallars permetrà esquiar tres vegades gratuïtament a Grandvalira al llarg d’aquest hivern.

L’obtenció del forfet de temporada, que tindrà un cost de 550 euros per als no residents, de 250 per als residents i de 190 per als canillencs, tindrà altres avantatges i possibilitats, tal i com van explicar ahir fonts del domini. La tecnologia permetrà a l’esquiador calcular el total de quilòmetres de descens que farà durant la jornada a pistes, una xifra que podrà acumular-se al llarg de la temporada. Es comptabilitzarà cada vegada que l’esquiador faci passar el forfet als remuntadors i als telecabines de les pistes.

D’altra banda, i també com a novetat d’aquest any, la compra del forfet de temporada d’hivern allargarà el seu període de validesa durant l’estiu. Els remuntadors durant els mesos estivals no tindran cap cost, tot i que els clients sí que hauran de pagar per les activitats d’estiu que ofereix Grandvalira. Finalment, la persona que compri el forfet rebrà una entrada per a convidar a esquiar a qui ho desitgi, i també tindrà descomptes en diferents establiments comercials d’Andorra, així com als grans premis d’automobilisme de Montmeló.

Aquest valor afegit del forfet de temporada de Grandvalira s’afegeix a la segona novetat de la temporada, el forfet de Pagament Per Utilització. El nou passi permetrà a les persones que pugen entre cinc i sis vegades tenir avantatges de preu, que serà més reduït que el forfet de temporada.

FORFETS A LA FIRA/ Amb l’inici de la Fira d’Andorra la Vella s’inicia també la pretemporada de vendes de Vallnord i de Grandvalira. Tots dos dominis posaran a la venda als seus respectius estands del recinte firal els forfets de residents. En el cas de Vallnord, aplicarà un descompte del 10% per a tots els compradors de la Fira.

Pel que fa a Granvalira, no s’uneix a la política de descomptes del seu veí, i no rebaixa les tarifes. Des de Grandvalira van recordar, però, que fa tres anys que mantenen els mateixos preus de venda. Totes dues societats confien en superar les xifres de l’any passat. Les expectatives són bones, i aquesta mateixa setmana el director de Grandvalira, José Blanco, va assegurar que el nombre de reserves s’havia incrementat respecte l’any passat. A la Fira del 2009, Grandvalira va vendre 411 forfets de temporada .



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT