PUBLICITAT

ANDORRA LA VELLA

La 21a Temporada de música i dansa MoraBanc va reunir 3.577 espectadors

El pressupost dels cinc espectacles va ser d'uns 400.000 euros

Per E. J. M.

Joan Carles Sasplugas (director general de MoraBanc) i Jordi Minguillón (cònsol d'Andorra la Vella) van renovar l'acord, ahir.
Joan Carles Sasplugas (director general de MoraBanc) i Jordi Minguillón (cònsol d'Andorra la Vella) van renovar l'acord, ahir. | EL PERIÒDIC
Un total de 3.577 persones van assistir als cinc espectacles programats en la 21a Temporada de música i dansa MoraBanc Andorra la Vella: el recital de l’orquestra Academy of Saint Martin in the Fields, dirigida pel violinista Joshua Bell; l’homenatge de Vicente Amigo a Paco de Lucía; la improvisació de la pianista Gabriela Montero; les coreografies clàssiques i contemporànies de la Compañía Nacional de Danza d’Espanya i, finalment, el concert de la gira de comiat de Joan Manuel Serrat.

Serrat va aconseguir ple total i el concert de Montero és el que més va punxar, amb només un 59% de l’aforament ple. Amb tot, l’organització de l’esdeveniment –MoraBanc i Comú d’Andorra la Vella– està molt satisfeta del balanç de la 21a Temporada. El cartell va costar gairebé 400.000 euros, dels quals MoraBanc va posar el 64%. Per venda d’entrades i abonaments només es va recuperar l’11% del pressupost. El Comú de la capital va invertir el 18% i Andorra Turisme es va fer càrrec de l’altre 7%. MoraBanc és el principal col·laborador de la Temporada. A més, l’entitat bancària i la corporació han renovat per dos anys més el conveni mitjançant el qual MoraBanc és coorganitzador de l’esdeveniment.

Quant a la pròxima Temporada, el director artístic, Josep Maria Escribano, no n’ha volgut avançar cap detall però ha garantit que «continuarem amb la fórmula mixta, eclèctica». «No renunciem a la qualitat i apostem per primeres figures en qualsevol gènere», ha afegir el director general de MoraBanc, Joan Carles Sasplugas.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT